Saturday, February 4, 2012

Hamupipőke 1-3

Hamupipőke

Talán már a legfiatalabb nézők is tudják: Hamupipőkének segíteni fognak a galambok, hogy a lencseszemeket kiválogassa a hamuból. És hogy az a bizonyos báli cipő csak az ő lábára illik, így a királyfi azonosítani tudja szerelmét. A meglepetések és a jó szórakozás ennek ellenére nem maradnak el.

Hamupipőke 2.(Cinderella II: Dreams Come True)
Hamarosan


A boldogságtól ragyogó pár, Hamupipőke és a herceg hazatérnek nászútjukról palotájukba, ahol az egykoron lencsét válogató, mostoha körülmények között élő lánynak szokatlan szerepbe kell beletanulnia. El kell sajátítania minden csínját-bínját annak, hogyan viselkedik egy hercegnői fenség. A tündér dadus és a folyton rosszalkodó egérsereg hathatós segítsége mellett Hamupipőke rájön, egyetlen módja van megfelelni az elvárásoknak, mégpedig az, ha nem akar más lenni, mint amilyen.


Hamupipőke 3. - Elvarázsolt múlt(Cinderella III - A Twist in Time)
Hamarosan

A Jótündérnek köszönhető, hogy a kedves, szorgalmas és meseszép Hamupipőke elmehetett a hercegi bálba és szegény, cselédsorban élő, mostohaanyját és gonosz mostohanővéreit kiszolgáló lányból igazi hercegnő lett! A mese véget ért, a szerelmesek boldogan éltek, míg...
...míg fel nem bukkant a színen ismét a gonosz mostoha, aki ördögi tervet eszelt ki, hogy bosszút álljon Hamupipőkén!

No comments:

Post a Comment

Popular Posts